Author: Rei Kastrati

  • Acne skin

    Acne skin

    Lëkurat me akne, nevojat e tyre, rutina ideale e cila është bazike për këtë lëkurë, rigjenerimin e saj dhe ushqyerjen.

  • Night routine

    Night routine

    Në mbrëmje është koha kur lëkura jonë rrit aftësitë rigjeneruese, prandaj produktet e duhura dhe të aplikuara me kujdes bëjnë diferencën në të. Më poshtë ju tregojmë rutinën ideale për mbrëmjen tuaj me produktet ADA HERBS.